Transporter

Vi erbjuder dig som kund allt inom transport. Från expresstransport med budbilar till kranbilar, skåpbilar, flakbilar och utlandstransporter. Självklart till bra priser och med bästa servicen genom alla led.

Transport-2018-2

Tung transport

Behöver du transportera en stor arbetsmaskin, en byggbod eller kanske cementblock till ett bygge? Oavsett hur tung transport du behöver hjälper vi dig. Antingen med våra egna fordon och släp som klarar av lastning upp till 30 ton eller via någon av våra starka samarbetspartners som täcker upp när våra muskler inte räcker till.

Flyttransport

Har det blivit dags att flytta, kanske till och med utomlands? Inga problem! Vi tar hand om transporterna av ditt bohag från den gamla adressen till den nya. Och självklart med omtanke och yttersta varsamhet för dina tillhörigheter. Det enda du behöver tänka på är att boka oss i god tid, så tar vi hand om resten (vilket brukar bli en del vid en flytt). Vi tillhandahåller flyttkartonger, packning, emballage, demontering, transport, montering, uppackning, magasinering och städning.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan lösa din transport!