CCA Transport & Bilvård är ett familjeföretag som varit verksamma i nästan 40 år. Det är en ganska lång tid och ett tydligt bevis på att det vi gör är bra. Transport och städ är våra huvudverksamheter men vi erbjuder även bilvård.

Företaget har idag omkring 20 heltidsanställda och vi kan verkligen gå i god för vår personal som är såväl kunniga som mångsidiga i sina respektive områden, oavsett om vi åtar oss ett transport- eller städuppdrag. Vår främsta styrka är bredden i vår verksamhet. Vi är mest verksamma i Västmanland och då främst Västerås, Köping, Enköping, Hallstahammar och Surahammar.

De flesta uppdragen vi får är per rekommendation från tidigare kunder. Det tycker vi säger en hel del om oss som företag och är det finaste betyget vi kan få.

Certifiering
Du som kund kan känna dig säker med oss. Vi utbildar oss kontinuerligt i de områden vi verkar inom. Utbildningen Farligt gods är ett sådant exempel.

Miljöarbete
Miljöarbete är viktigt i vårt företag och något vi arbetar aktivt med. Varje år måste och uppfyller vi vissa steg och mål gällande detta.

Ansvariga på CCA Transport & Bilvård

Ann-Louise Karlsson

VD

E-post: info@ccatransport.se

Carina Karlsson

Ansvarig städ

Telefon: 073-625 81 04
E-post: carina.karlsson@ccatransport.se

Andreas Karlsson

Ansvarig Lyft

Telefon: 073-625 81 05
E-post: andreas.karlsson@ccatransport.se

Andreas Karlsson

Ansvarig Transport

Telefon: 073-625 81 05
E-post: andreas.karlsson@ccatransport.se