Vi får ständig förfrågningar gällande uthyrning av vår personal. Att vi har en personal som är kompetent, levererar och omtyckt av våra kunder är något vi är stolta över och gärna uppmärksammar lite extra. Så behöver du förstärkning inom bygg, städ eller kanske transport - hör av dig till oss så diskuterar vi saken vidare.

 

 

Bygg

Inom bygg kan du hyra vår personal när du behöver hjälp med exempelvis byggstädning på byggarbetsplatser. En viktig uppgift för att bland annat undvika olyckor på bygget för de som vistas där. Och så klart för att skapa en trevligare och mer miljövänlig arbetsplats.

Städ

Inom städ kan du hyra vår personal när du behöver hjälp med att bland annat hålla rent i och utanför byggkupor. Eller kanske rent av städa av där det utförs rotrenoveringar.

Maskinförare

Inom maskin kan du hyra vår personal när du behöver pålitlig och kunnig personal för att köra teleskoplastare eller kran- och lastmaskin. Eller kanske helt enkelt när du måste få något transporterat från punkt A till punkt B.

Snöskottning

Inom snöskottning kan du hyra vår personal när det är säsong för underhåll med snöröjning på vägar och kring byggnader. Vi utför även halkbekämpning med våra maskiner.

Kontakta oss för mer information om vår personaluthyrning!