Att komma till ett ställe, oavsett om det är hemma eller på arbetet, där saker är undanplockade, golvet dammsuget och det doftar rent är en fröjd. Vi utför en mängd olika städuppdrag varje vecka åt såväl företag som privatpersoner. Alla med samma tacksamhet över att vi gör deras dag lite finare och trevligare.

När du anlitar oss för att ta hand om ditt hem kan du känna dig helt trygg. Vi är varsamma i vårt utförande och har stor respekt för att vi kliver in i ditt mest privata tillhåll. Vår städteknik är effektiv och vi använder miljövänliga produkter och maskiner i så stor utsträckning som möjligt.

11299272-s-close-up-of-woman-cleaning-cooker-at-home-kitchen

Hemstäd

Hemstäd innebär daglig och “normal” städning av ditt hem såsom damma och dammsugning. En skön vardagsstäd som gör att du får tid över till annat i hemmet.

Golvvård

Golvvård innebär att vi slipar, lackar, målar, polerar och bonar dina golv så de blir skinande rena och nästan som nya när vi är klara.

Storstäd

Storstäd innebär en lite mer omfattande städning av ditt hem där vi gör rent från golv till tak. Och där alla rum i ditt boende får sig en rejäl uppfräschning från lister och väggar till badrum och rengöring bakom köksspisen.

Fönsterputsning

Fönsterputsning innebär att dina fönster blir så rena att du nästan inte kan avgöra om fönstret är öppet eller stängt. Självklart torkar vi även rent lister och fönsterbänkar.

Mattvätt

Mattvätt innebär att vi tar hand om de mattor som behöver rengöras, från hämtning till tvättning och återlämning.

Flyttstäd

Har det blivit dags att flytta och du känner att tiden inte riktigt räcker till? Inga problem, vi hjälper dig! Flyttstäd innebär att vi gör rent din gamla bostad från golv till tak och allt däremellan. Så bostaden får ett så fräscht första intryck som möjligt av de nyinflyttade.

Kontakta oss för mer information om hur du får ett renare hem!